“Foto galerija iz zadnjega sejma  photo64
Sejem "Ambient Ljubljana - Pohištveni sejem" November 2012
“Virtualni sprehod iz  sejma  Movie
Sejem "AMBIENT" Ljubljana 2011
“Potrebujete pomoč ali ponudbo  povprasevanje
Ne odlašajte, z veseljem vam bomo pomagali
“Virtualni sprehod iz sejma  Movie
Sejem AMBIENT" Ljubljana 2011
Sejmi - Razstavni prostori
Natisni E-pošta

Nudimo vam celovito ali delno realizacijo postavitve razstavnega prostora od izrisa do » IZVEDBE NA KLJUČ «. Izbirate lahko med:

  • zasnovo unikatnega razstavnega prostora,
  • pripravo grafičnih in drugih vizualnih komunikacij,
  • 3D - tridimenzionalno virtualno predstavitvijo,
  • pripravo razstavne konstrukcije – panelov,
  • logistiko prevoza - dostavo na razstavni  prostor,
  • izvedbo razstavnega prostora,
  • prijavo zavarovanja,
  • fotografiranjem razstavnega prostora,
  • demontažo razstavnih konstrukcij, logistiko ob vrnitvi in shranjevanjem modulov,
  • čiščenjem razstavnega prostora ter elementov.

Sejem je oblika promocije vašega izdelka, blagovne znamke, storitve in podjetja. Omogoča stik s panogo in trgom ter interaktivno izkušnjo novih izdelkov na enem mestu. Če želite na razstavni prostor privabiti čim več potencialnih kupcev, je pomembno imeti dobro oblikovan razstavni prostor, ki mora upoštevati celotno podobo podjetja in hkrati navdušiti ter pritegniti kupce.


Vodenje projekta priprave vašega razstavnega prostora izvedemo skladno z vašimi željami. Sodelovanje z nami vam  zagotavlja  popoln  uspeh.

Naš cilj je izvesti strokovno postavitev vašega razstavnega prostora skupaj z vami. Naš cilj je izvedba storitve pravočasno, z možnostjo zagotovitve ponovne uporabe modulov in s tem ohranjenje narave ter dostopnejših cen za vas.

 
Večkratno uporabo modulov omogočajo  izjemno kvalitetni paneli za večkratno uporabo, montažni stropi, ki so narejeni iz aluminijastih konstrukcij in so nastavljivi po višini. Dodatno zagotovimo tudi  postavitev in podiranje stojnic in osvetlitev razstavnega prostora ter prevoz in skladiščenje že uporabljenih materialov.
 
Gradnja razstavnega prostora se prične z izmero prostora in pregledom priključkov, na katerega pričnemo polagati talne obloge. Sledi postavitev ogrodja: modulov, stene in stropa. Moduli so lahko postavljeni v treh nivojih. Zagotovimo električne napeljave, namestitev prve osvetlitve in razstavnega izdeleka zaradi katerega se pripravlja razstavni prostor. Pred predajo razstavnega prostora naročniku očistimo vse podrobnosti in s svetlobo oživimo razstavni prostor. Tako dokončno pripravljen razstavni prostor, ki le še čaka na obiskovalce, predamo razstavljavcu.
 

Potrebujete pomoč? Z veseljem bomo sodelovali z vami.    

 
Kontaktne Informacije

Tel: 041 534 794
e-mail: info@h2ostop.si

ra.arhitektura

raar

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran